Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Αυτό Το Καημένο Τι Να Σου Κάνει?


Εμ, τον παράτησε & ο Johny & έμεινε μοναχούλι του...

& δεν του φτάνουνε όλα τα προβλήματα & το φτύσιμο που τρώει, αλλα έχει & τους ¨δικούς¨ του να του σκάβουν το λάκο!!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 25 Ιούλιος 2008
Θα τολμήσετε κύριε Ρήγα;

Αγαπητέ κύριε Τάκη Ρήγα, βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Το τελευταίο διάστημα διαβάζοντας τα δελτία τύπου, τα δικά σας αλλά και του επικεφαλής των Κλουζώ του κινήματος, σας βλέπω να σας διακρίνει μια έντονη ανησυχία για καθυστερήσεις διάφορων δικαστικών υποθέσεων.

Θέλω να πιστεύω, αγαπητέ κύριε Ρήγα, ότι η ανησυχία σας αυτή πηγάζει μόνο από το ενδιαφέρον σας για την καταπολέμηση της διαφθοράς και μόνο και όχι από το γεγονός ότι στις υποθέσεις εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα.

Θα ήθελα λοιπόν να σας υπενθυμίσω ότι τον Δεκέμβριο του 2007 η ημερήσια εφημερίδα της Σύρου «Κοινή Γνώμη » αποκάλυψε μεγάλο σκάνδαλο πλαστογραφίας στο Λιμενικό Ταμείο (πρόεδρος ο κ. Κώστας Σκανδάλης διορισμένος από τον κ. Ραγκούση) του δήμου Πάρου, επί Δημαρχίας του κ Γιάννη Ραγκούση, σημερινού Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το ίδιο (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) αφού έκανε την αυτοκάθαρσή του, όπως επαγγέλλεται, προωθεί τώρα τη νέα κάθαρση στο πολιτικό μας σύστημα. Φυσικά για τη διαφθορά στον τόπο μας, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δε φέρει καμιά άλλη ευθύνη.

Έχουν περάσει επτά μήνες από τότε που, ο κύριος δήμαρχος Πάρου και ο Γραμματέας του κόμματός σας κ. Ραγκούσης, δήλωναν πομπωδώς ότι του θέματος θα επιληφθεί η δικαιοσύνη. Τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα των Αθηνών, αλλά και τα παπαγαλάκια του κινήματος (τα λεγόμενα και «ορφανά Ραγκούση»), δεν είδαν πουθενά διαφθορά. Η όλη υπόθεση φορτώθηκε σε ένα υπάλληλο και πέραν τούτου ουδέν. Εδώ και επτά μήνες ούτε ακούσαμε ούτε διαβάσαμε τίποτα ούτε από εσάς, ούτε από κανένα από τους Ηρακλειδείς της νέας κάθαρσης.

Νομίζω λοιπόν, κύριε Ρήγα, ότι εκτός του ότι οι υποθέσεις διαφθοράς δεν έχουν χρώμα είναι και εκ του νόμου καθήκον σας να απευθυνθείτε στον Υπουργό Δικαιοσύνης, με ερώτησή σας, ώστε να μάθουμε αν η καθυστέρηση οφείλεται σε κωλυσιεργίες των υπηρεσιών του δήμου ή οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές συγκαλύπτουν την υπόθεση, λόγω της υψηλής θέσης που κατέχει ο πρώην δήμαρχος Πάρου κ. Ραγκούσης, ως Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πλέον!

Υ.Γ. Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας: Αν στην θέση των Ραγκούση , Βλαχογιάννη ήταν η πρόεδρος της Αντιπάρου κ. Μανέτα , θα είχε την ιδία αντίδραση ο κύριος Βουλευτής ;
Αναρτήθηκε από naxios στις 16:49

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

othonasTEAM είπε...

καθε πραμα στο καιρο του!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ; ΜΗΠΩΣ Ο ΜΠΕΛΕΧΡΗΣ ΜΕ ΜΑΛΙΑ;