Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Pro-βλημα με της prokat?

Αυτοί που διαμαρτύρονται για τις prokat να υποθέσουμε πως "διατίθενται" να δούνε τα παιδία τους να κάνουνε μάθημα στο μανάβικο του Ζουμή, ε?

Να σας πούμε βέβαια πως στην Αμερική που μένουν σε prokat σπίτια κανείς ΠΟΤΕ δεν έπαθε τίποτα αφού τα σπίτια αυτά περνάνε ελέγχους όσο αφορά τη ποιότητα ζωής μέσα σε αυτά!
Στη Πάρο μάλλον, η γρίνα έχει να κάνει καθαρά με αισθητικούς λόγους!

Και στο φινάλε αφού καίγονται πολύ κάποιοι για αυτό το θέμα ας ανοίξουν την τσεπούλα τους και ας κάνουν ένα καλό στο τόπο!
Όχι μόνο λόγια!
Και από το κράτος μη περιμένετε πολλά!
Εδώ δεν έχει να δώσει το δώρο Χριστουγέννων….


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΚΑΤ

ΔΑΠΕΔΑ:
Είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα με διαδοκίδες ανά 0,50cm τύπου Τσέλερ και σίδερο C160(Π 16cm) περιμετρικά της βάσης . Ο οπλισμός των διαδοκίδων είναι: 3Φ16 τα οποία συγκολλούνται στο περιμετρικό πλαίσιο. Στο πάνω μέρος των διαδοκλιδων τοποθετείται πλέγμα 10x10cm πάχους 6mm το οποίο συγκολλείται στο περιμετρικό πλαίσιο. Όλα τα δάπεδα στρώνονται με πλακίδια της επιλογής σας. Το ολικό πάχος του δαπέδου είναι 17 cm.


ΤΟΙΧΙΑ-ΟΡΟΦΗ:
Είναι από σκυρόδεμα με οπλισμό και στις δυο όψεις του από πλέγμα 10x10 πάχους 6mm και διαδοκίδες ανά 0,50 cm και οπλισμό 3Φ14. Περιμετρικά του τοίχου τοποθετείται μεταλλικό πλαίσιο C100(Π 10cm ) όπου επάνω σε αυτό συγκολλάτε ο οπλισμός του τοίχου. Η μονώσεις (διογκωμένη πολυστερίνη ,άκαυστη 20kgr/m3)
Τοποθετείται ανάμεσα στις διαδοκίδες και στα πλέγματα. Το σκυρόδεμα καλύπτει και τις δύο επιφάνειες του τοιχίου εγκλωβίζοντας τη μόνωση και τον οπλισμό της κατασκευής.
Με αυτόν τον τρόπο κατασκευής επιτυγχάνεται άριστη συμπεριφορά, σε σεισμό ανεξάρτητους μεγέθους, κατά την μεταφορά του και κατά την διάρκεια λειτουργίας της κατασκευής. Τα τοιχία είναι σοφαντισμένα με επιχρίσματα και τις δυο όψεις σπατουλαρισμένοι και βαμμένοι με πλαστικό ενώ οι εξωτερικοί με ακρυλικό χρώμα.
Το ολικό πάχος των τοιχίων είναι 15cm.


ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Αλουμινίου ασφαλείας ανοιγόμενα λευκά με διπλά τζάμια θερμομονωτικά και σήτες.
Η κύρια είσοδο είναι από πάνελ αλουμινίου ενώ τα εσωτερικά με πλαίσιο αλουμινίου και ξύλινο ταμπλά.


ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΗ:
Περιλαμβάνει σωληνώσεις, καλώδια, πίνακα, πρίζες και διακόπτες. Όλα τα υλικά πληρούν τις προδιαγραφές του Ε.Λ.Ο.Τ. . Τα σημεία κατασκευάζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Η.Ε. και κατ’ υπόδειξη του πελάτη.


Πυρασφάλεια: Ύστερα από διάφορα πειράματα που έχουν γίνει σε πανεπιστημιακά εργαστήρια της Ευρωπαϊκής ένωσης όσον αφορά την πυραντοχή, χαρακτηρίστηκε ως πυρίμαχο δομικά(με την προϋπόθεση ότι έχει περαστεί με το κατάλληλο επιβραδυντικό).


Αντοχή στο χρόνο: Η ζωή μιας ξύλινης κατοικίας ξεπερνάει τους τρεις αιώνες ,και για αυτό το λόγο χωρίς κανένα δισταγμό και χωρίς κανένα δισταγμό και χωρίς καμία επιφύλαξη η Ευρωπαϊκή ένωση έχει δώσει για συγκεκριμένες κατοικίες το ISO 9000

Θερμομόνωση-Ηχομόνωση: Το ξύλο σαν υλικό έχει πολύ χαμηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας και σε συνδυασμό με το σύστημα θηλυκώματος (αρσενικό-θηλυκό) πετυχαίνει το 50%-60% καλύτερη θερμο-ηχομόνωση από οποιαδήποτε συμβατική κατασκευή με συνέπεια μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.


Συντήρηση: Μόλις η ξύλινη κατοικία στηθεί, περνιούνται τα παρακάτω με την ακόλουθη σειρά:
1 Φαρμάκι : Το φαρμάκι μπαίνει για την καταπολέμηση της μύγας, του σκουληκιού (αν και το έλατο όπως είπαμε δεν προσβάλλεται από αυτά), και της μούχλας. Επίσης προσφέρει και την απαραίτητη πυροπροστασία (επιβραδυντικό).
2 Βερνίκι: Επιλέγετε το χρώμα βερνικιού της επιλογής σας (Καλό είναι να είναι Ευρωπαϊκής προελεύσεως)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

na plirosoune apo th tsepi tous? ana einai na vgoune dimarxoi i tipota tetoio kati ginetai.. allios den provlepontai tetoiou idous alergies...