Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

We Love You Karatzas

Ο Γιώργος Καρατζάς πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πάρου Αντιπάρου


Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη, τους αξιότιμους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, της παράταξης μου «Ενότητα για το μέλλον», τον επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Λουίζο Κοντό, και τον σύμβουλο της κοινότητας Αντιπάρου κ. Κώστα Τριαντάφυλλο, που με εμπιστεύθηκαν και ομόφωνα με εξέλεξαν πρόεδρο του «Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πάρου Αντιπάρου».
Επίσης ευχαριστώ ακόμα μια φορά όλους αυτούς που τίμησαν κι εμένα, μεταξύ των άλλων, και με την ψήφο τους στις εκλογές του 2006, μου έδωσαν τη τιμή και τη χαρά να υπηρετώ την Πάρο σαν Δημοτικός Σύμβουλος, και τώρα σαν πρόεδρος του Συνδέσμου.
Θεωρώ ότι ο πρόεδρος δεν τίποτα παραπάνω, ούτε από τους συμπολίτες του, ούτε από τους συναδέρφους Δημοτικούς Συμβούλους, που αποτελούν το Δ.Σ. του Συνδέσμου, ούτε από το προσωπικό στο τομέα καθαριότητας.
Απλά είναι ο «πρώτος μεταξύ ίσων» που μαζί με τον αντιπρόεδρο, το Δ.Σ. και την Εκτελεστική Επιτροπή, θα συντονίζουν την προσπάθεια πραγματοποίησης του σκοπού για τον οποίο ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος. Δηλαδή την σωστή και ολοκληρωμένη διαχείριση των αποβλήτων, με ότι αυτό συνεπάγεται…
Εύχομαι στον Αντιπρόεδρο κ. Κ. Χασούρη, το Δ.Σ. που αποτελείται από τους Θ. Μελανίτη, Στ. Γαβαλά, Φρ. Βελέντζα, Α. Κάγκανη, Μ. Φραγκούλη, Στ. Φραγκούλη, Γ. Λουκή, Λ. Κοντό, Π. Κουτσουράκη, Σπ. Καλακώνα, Κ. Τριαντάφυλλο, καλή επιτυχία και καλή συνεργασία.
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, και από σας ζητώ την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία. Πρώτος μας σκοπός και στόχος η μέγιστη συμμετοχή όλων στην ανακύκλωση. Είναι το σπουδαιότερο κομμάτι στη διαχείριση των αποβλήτων. Πιο πολύς κόπος χρειάζεται, ένα προϊόν να πεταχτεί σωστά, αυτό και η συσκευασία του από ότι όταν το αγοράζουμε. Είναι χρέος όλων μας όμως αυτό να πράξουμε. Ο Σύνδεσμος θα είναι κοντά σας, διευκολύνοντας σας με ενημέρωση και υπηρεσίες.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Α. Καρατζάς

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thanks.I appreciat!
Γ.Καρατζας

othonasTEAM είπε...

e aloimono!!!!
mexri kai sto friends gia kafe erxomaste....