Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Και με πιάνουν τα κλάματα….



Να υποθέσουμε πως ο κος Παπαυεσταθίου δεν τρώγει αν δεν δει τη Πάρο στο youtube, έτσι… Κωστάκη?

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o kostakis einai o argouzis?

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου κύριε Κώστα μου με τα ωραία σου!

Ανώνυμος είπε...

Η επιμονη και μονο του κυριου 12%, στο να μας παρουσιαζει τον επι Δημαρχιας του, προεδρο της ΔΕΥΑΠ αθωα περιστερα διχνει το αγχος που τον διακατεχει για την χαμενη υστεροφημεια του.Κωστα μην αγχωνεσαι η ιστορια θα σε κρινει. Η Παριανη κοινωνια ηδη το εχει κανει,το 12% τα λεει ολα.Τωρα συνεχεισε το καταστροφικο σου εργο ασχολουμενος με τα της Νεας Δημοκρατιας, π.χ.Κοντος Λ. τον εκαψες,Τοπικη Οργανωση υπο διαλυση.
ΗΛΙΑ φυλαξου, κρατα αποστασεις ιδεες,συμβουλες,οδηγιες οδηγουν σε ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πρέπει να αποδεχθούμε ότι ο άνθρωπος είναι άρρωστος και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε...
Πολύ σωστά ο σχολιαστής 11:43 πμ έγραψε ότι η Παριανή κοινωνία έχει ήδη κρίνει τον κύριο 12% και συνεχίζει να τον κρίνει... kai για αυτά που γράφει αλλά και για αυτά που κάνει... Τώρα το ότι ο άνθρωπος έχει του γουρουνιού την μούρη και δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους είναι πραγματικά αξιοπερίεργο!! Όλοι αυτοί οι τύποι που τους φτύνουνε στο πρόσωπο και νομίζουνε πως βρέχει πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουνε ότι οι κάτοικοι της Πάρου δεν είναι ούτε Αφρικανοί ούτε καθυστερημένοι!!

Ανώνυμος είπε...

Κωστάκη αυτά περί αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ να πάς να τα πείς στον Πολυζωίδη και σε αυτούς που πήγανε με τα ψαροκάϊκα στην Σύρο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωστάκης ότι γράφει βάζει και την υπογραφή του. Με εμάς τους αρουραίους που σχολιάζουμε ανώνυμα είναι το πρόβλημα. Η ανωνυμία δε μας τιμά.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος είναι πολιτικό όν και ως γνωστόν το χούι φεύγει τελευταίο. Ο Κωστάκης έχει την αντοχή να γράφει και να βγάζει εφημερίδα. Αυτό το θεωρείτε εύκολο; Αντί να τον ειρωνεύεστε αντικρούστε τις πολιτικές του θέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε διαχειριστά, αν σου είχε κάνει τα κέφια και τα ρουσφέτια, τώρα θα τον έγλυφες.

Ανώνυμος είπε...

Το 12% βγάζει κακίες και δείχνει αδυναμία επιχειρημάτων. Όσοι το επικαλούνται ξεχνούν το 52% και τις 2 δημαρχιακές θητείες του Αργουζή.

Ανώνυμος είπε...

Βασιλάκη φυσάει στη Νάουσα;

Ανώνυμος είπε...

Το προεδρο της ΔΕΥΑΠ αθωα περιστερα τον εγβαλε το δικαστηριο μετα την λασπη που του ρξε ο Ραγκουσης και τα φερεφωνα του . Να ρωτησω κατι ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ KOYΓΙΟΥΜΤΖΟΥΓΛΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ; ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ;
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Μία ακόμη ανθρώπινη απώλεια στη Σίφνο εξαιτίας της ανυπαρξίας του συστήματος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ
ΑΘΗΝΑ 16/12/2008

Προς τον κ. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Με τραγικό τρόπο, που σφράγισε ο θάνατος ενός Σιφνιού, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η ανυπαρξία του συστήματος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ.
Είναι πάμπολλες οι περιπτώσεις που τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι των νησιών, οι γιατροί των νησιωτικών υγειονομικών μονάδων, οι φορείς της Αυτοδιοίκησης στις Κυκλάδες και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναφερθεί, διαμαρτυρηθεί και καταγγείλει περιστατικά απώλειας ανθρώπινων ζωών και επιβάρυνσης της υγείας ασθενών εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας του συστήματος διακομιδών.
Πολυάριθμες είναι οι ερωτήσεις, επερωτήσεις και αναφορές που έχουν κατατεθεί με την διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου προς το υπουργείο σας με θέμα την διακοπή των αεροδιακομιδών ασθενών από τα νησιά κυρίως κατά την διάρκεια της νύχτας.
Οι απαντήσεις του υπουργείου καθώς και αυτές του ΕΚΑΒ υπήρξαν μέχρι σήμερα ανακριβείς, γενικόλογες, καθησυχαστικές, ενίοτε αυτάρεσκες και με μοναδικό στόχο την υποβάθμιση του προβλήματος.
Δυστυχώς, η άρνηση του ΕΚΑΒ, να πραγματοποιήσει αεροδιακομιδή ασθενούς που αντιμετώπιζε σοβαρό καρδιακό πρόβλημα από το νησί σε κατάλληλη υγειονομική μονάδα του κέντρου, είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του.
Παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις του Δ/ντή του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου προς το ΕΚΑΒ να αποσταλεί ελικόπτερο για να μεταφέρει τον ασθενή στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες και το ελικοδρόμιο του νησιού βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, ο ασθενής μεταφέρθηκε με πλωτό του λιμενικού στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σύρου με έξη ώρες καθυστέρηση με αποτέλεσμα ο ασθενής να εκπνεύσει.
Επειδή το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό δεν είναι ούτε μοναδικό ούτε μεμονωμένο αλλά αποτυπώνει την πραγματικότητα σχετικά με την ανυπαρξία του συστήματος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ.
Επειδή τα προβλήματα της υγείας και της ζωής των νησιωτών δεν αντιμετωπίζονται με πομπώδεις εξαγγελίες και επικοινωνιακές καμπάνιες.
Επειδή οι κάτοικοι της Σίφνου αλλά και των υπόλοιπων μικρών κυρίως νησιών αισθάνονται ανασφαλείς, ανήσυχοι και εξοργισμένοι με την υποβάθμιση της αξίας της ζωής και της υγείας τους,

Ερωτάστε:

Προτίθεστε να προχωρήσετε στην αναδιοργάνωση και στην βελτίωση της λειτουργίας του συστήματος της διακομιδής ασθενών από το νησιώτικο χώρο ;
Υπάρχει σχέδιο και χρονοδιάγραμμα εξοπλισμού του ΕΚΑΒ με τα απαραίτητα πτητικά και πλωτά μέσα ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες διακομιδής ασθενών από τα νησιά σε υγειονομικές μονάδες κατάλληλες για την αντιμετώπιση των εν λόγω περιστατικών;
Τι μέτρα προτίθεστε να λάβετε άμεσα ώστε να μην θρηνήσουμε και άλλες ανθρώπινες απώλειες εξαιτίας καθυστερημένων και ακατάλληλων διακομιδών;

Ο Ερωτών Βουλευτής
ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Αναρτήθηκε από parianos typos στις 11:00:00 πμ 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση