Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Επέμβαση της Αστυνομίας στο λύκειο Παρκιάς κατόπιν παραγγελίας του Λυκειάρχη!




Το παρακάτω νέο μας ήρθε ωσάν τούβλο στη κεφαλή μας!

Ο Λυκειάρχης της Παρκιάς, ο άνθρωπος που μνημονεύει την Δημοκρατία, ο άνθρωπος που είναι κατά της «αστυνομο-τρομοκρατίας», ο μεγάλος αριστερός κάλεσε την αστυνομία για να διώξει παιδιά από το σχολείο του, όπως ο ίδιος το αποκαλεί!

Βλέπεται, είχε κατέβει το σχολείο της Νάουσας για να παίξει ένα αγώνα μπάσκετ με το λύκειο της Παρκιάς!
Όπως είναι φυσικό, μαζί με τους παίχτες της ομάδας της Νάουσας είχαν έρθει και 3-4 παιδιά για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους!

Έλα όμως που ο κύριος Γουρδούκης είχε αντίθετη άποψη!
Αφού τους ζήτησε να φύγουν από το σχολείο του και εκείνα φυσικά αρνήθηκαν, εκείνος χωρίς ιδιαίτερα παζάρια κάλεσε την αστυνομία!

Μπράβο!
Περιμένουμε σύντομα τους μαθητές που καπνίζουν να τους ξυρίζετε και να τους κάνετε το γύρω της Παρκιάς!
Περιμένουμε σύντομα τους μαθητές που έχουν μηχανάκι να τους βάζετε στο κέντρο του σχολείου και να τους λιθοβολείτε!

Εμάς θα μας φαινότανε απόλυτα νορμάλ με τη κατάσταση που επικρατεί στο Λύκειο Παρκιάς!

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε υπέρ της Νάουσας, όσο για το σκορ δεν το γνωρίζουμε γιατί τα παιδιά τα διώξανε νωρίτερα!

Και για όσους έχουν ξεχάσει τι εστί σχολείο….

σχολείο το [sxolío] Ο39 & σχολειό το [sxoó] Ο38 : 1.εκπαιδευτικό ίδρυμα που έχει ως σκοπό τη μόρφωση και την αγωγή των παιδιών και των εφήβων και που λειτουργεί με βάση ένα επίσημα αναγνωρισμένο πρόγραμμα: ~ στοιχειώδους / μέσης εκπαίδευσης. Δημοτικό ~, στοιχειώδους εκπαίδευσης. ~ γενικής / επαγγελματικής εκπαίδευσης. Δημόσιο / ιδιωτικό ~. Nυχτερινό* ~. Ειδικό ~, για παιδιά με σωματικές ή με ψυχικές αναπηρίες. ~ εργασίας*. || Tο κρυφό σχολειό, που λειτούργησε μυστικά στα χρόνια της Tουρκοκρατίας. Kατηχητικό* ~. α. το κτίριο όπου στεγάζεται το παραπάνω εκπαιδευτικό ίδρυμα: Kαινούριο / σύγχρονο ~. H αυλή / οι αίθουσες του σχολείου. Πηγαίνω στο ~. β. η εκπαίδευση που παρέχεται, τα μαθήματα που διδάσκονται στο παραπάνω εκπαιδευτικό ίδρυμα: Πηγαίνω ~, φοιτώ στο σχολείο. Tο ~ αρχίζει στις οκτώ και τελειώνει στη μία. Aγαπώ το ~. Δε μου αρέσει το ~. Tα σχολεία ανοίγουν / κλείνουν, αρχίζει / τελειώνει το σχολικό έτος. Φέτος τελειώνω το ~, αποφοιτώ από το σχολείο. Bγάζω ένα μαθητή από το ~, του διακόπτω τη φοίτηση. Bγάζω το ~, συμπληρώνω τον πλήρη κύκλο σπουδών. Στέλνω το παιδί στο ~, για να παρακολουθήσει τα μαθήματα. γ. το σύνολο των μαθητών και του προσωπικού ενός σχολείου: Σήμερα όλο το ~ θα πάει εκδρομή. Aυτή την καθηγήτρια την αγαπάει όλο το ~. 2. (μτφ.) περιβάλλον όπου το άτομο αποκτά εμπειρίες απαραίτητες για τη ζωή του: H κοινωνία είναι ένα μεγάλο ~. Διδάχτηκε πολλά από το ~ της ζωής.
[λόγ. < ελνστ. σχολεῖον `χώρος διδασκαλίας, σχολή΄ & σημδ. γαλλ. école & γερμ. Schule < λατ. schola < αρχ. σχολή· συνίζ. για αποφυγή της χασμ.]


Περίεργο! Πουθενά δεν αναγράφεται η λέξη χούντα…


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να χαρώ εγώ κάτι δημοκράτες, σαν τον κύριο στην φωτογραφία! Γειά σου ρε Alia με τα ωραία σου....

Ανώνυμος είπε...

Υποτίθεται οτι δηλώνει αριστερός,
φιλάκια.
Καλύτερα να δήλωνε σταλινιστής, θα είχανε λόγο ύπαρξης και οι Σιβηρίες.

Ανώνυμος είπε...

avanti pomolo p leei kai o panousis...

Ανώνυμος είπε...

o orismos tou sxoleiou dinei resta!

i itia einai gia ton ilia?

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω τί ακριβώς έγινε. Δεν μπορούμε όμως άκριτα και ανώνυμα να κρίνουμε το έργο του. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, οι Μαθητικές Κοινότητες, ο Σύλλογος των Καθηγητών είναι φορείς που μπορούν να τοποθετηθούν υπεύθυνα για το περιστατικό.

Ανώνυμος είπε...

Μη ρίχνετε λάσπη σε έναν άνθρωπο που προσφέρει επί δεκαετίες στην εκπαίσευση της Πάρου. Η ενασχόλησή του με τα κοινά τον τιμά. Θα μπορούσε να κάθεται στην πολυθρόνα του και να βλέπει τηλεόραση.

Ανώνυμος είπε...

eimai mathitis kai imoun mprosta se auta...an k dn sympathw idiaitera tn kyrio gourdouki yphrxan kapoia paidia apo to epal p dimiourgoysan kapoia provilmata...sigoura h lysh ths astynomias dn einai k h kalyterh alla apo th stigmh p einai adynato na yparxei dialogos

Ανώνυμος είπε...

o varrias eimai na aporiso pos ton anexetai....