Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Μα ποιος είσαι, η Μόνικα Μπελούτσι;


Ο Γκασπάρ Νοέλ, ο άντρας της Μόνικας Μπελούτσι, εθεάθη δίπλα απο το σούπερ μάρκετ Ατλάντικ το βράδι του Δεκαπενταύγουστου. Μέσα στην περίλαμπρη γιορτή του όμορφου νησιού μας, εκείνος έψαχνε σε ένα μαγαζί Γαλλικές εφημερίδες. Κανείς δεν τον αναγνώρισε, η Μπελούτσι ήταν προφανώς σε κάποιο αμάξι έξω και περίμενε. 'Οταν ένας πελάτης του μαγαζιού τον αναγνώρισε και τον πλησίασε με ευγενικό τρόπο να τον ρωτήσει αν ήταν αυτός, τότε ο Νοέλ απάντησε "Ναι, εγώ είμαι, έχω παίξει σε πολλές ταινίες" και απομακρύνθηκε σχεδόν τρέχοντας.

Μα ποιος είσαι τελικά ρε μεγάλε, η Μπελούτσι; Που αν δεν ήταν αυτή, δεν θα σε ήξερε ούτε η μάνα σου, με τέτοια μούρη κιόλας! Δηλαδή τι να πει ο Τομ Χανκς που τον πλησιάζουν όποτε βγαίνει στην Αντίπαρο απο το σπίτι του, ή την Παροικιά με την οικογενειά του. Κι εκείνος είναι πιο διάσημος απο τον Νοέλ, κι όμως είναι τρομερά φιλικός με τον κόσμο. Βλέπετε το καλάμι είναι δύσκολο να μην το καβαλήσεις, όταν κυρίως μια Μπελούτσι σε κάνει γνωστό!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kai g na mi miloane merikoi polukseroi h monika menei parkia apo th proth mera p irthe sth paro! filoxeneitre se spiti sth perioxh....

e! mi to parakanoume!
eidi mathate polla

Ανώνυμος είπε...

den mas xezete me to poios erxete sto nhsi kai an einai diashmos h oxi. To epipedo sas ws anthropoi tha menei xamhlo me osous diashmoys kai an erthoun
Kai milate eseis gia to poios exei kabalhsei to kalami?

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ τον είδα και δεν βλέπεται, απο κοντά είναι πιο άσχημος. Σαν να έχει τρακάρει μετωπικά με φαράσι!

Ανώνυμος είπε...

e vevaia! sto koloniso to mono mas endiaferon einai pote eklase o rakousis k pote xestike o kountromixalis!
auto einai anotero epipedo!
monica kai pali monica!

Ανώνυμος είπε...

τον ανθρωπο τον λενε VENSAΝ ΚASELL ΚΑΙ ΟΧΙ GASPAR NOEL(??) KAI HTAN ΗΔΗ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟς ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ -ΚΥΡΙΩς- ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΛΥΚΗΤΑΤΗ, SEXY ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ MONICA.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"(ΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΣΤΟ??ΝΤΡΟΠΗ,ΤΣ,ΤΣ)

Ανώνυμος είπε...

H Valia έχει δίκιο.. Ο άντρας της Μonica είναι ο Vincent Cassel..Ο Gaspar Noe (και όχι Noel) ήταν ο σκηνοθέτης του "Μη αναστρέψιμος" που είχε γυρίσει μαζί το ζευγάρι...Τυχεροί πάντως όσοι τους ειδατε από κοντά..