Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Paros Armani


Και επειδή είδαμε ότι σας αρέσει το κουτσομπολιό, και εμείς είμαστε πολύ καλοί και σε αυτό το τομέα, να σας ενημερώσουμε πως εδώ και 3 μέρες στη Πάρο είναι ο Giorgio Armani! Απόψε μάλιστα είναι καλεσμένος γνωστού Παριανού επιχειρηματία που παρών θα είναι και ο Λάκης Γαβαλάς!
Συφιλιαστήκατε????

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

thelo papoutsia mplousa k kana foremataki gia doro na tou peite@

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 18 Αύγουστος 2008
Όταν η μαλακία .. πάει σύνεφο! Τότε χιονίζει στην Πάρο ... για να κάνει Χειμερινούς Ολυμπιακούς ...



Στ’ άρματα πατριώτες! Αρχίζει η χειμερινή τουριστική σαιζόν στην Πάρο


Θα θυμόσαστε βέβαια τα χαριτωμένα που γράφτηκαν σε πολλές εφημερίδες της Πάρου περί «αρπαγής» των γαλάζιων σημαιών από τις παραλίες μας και άλλα φαιδρά.

Κύριος λόγος όπως θυμόσαστε, ήταν ότι οι παραλίες αυτές δεν είχαν ναυαγοσώστες. Για αυτό άλλωστε έγινε λόγος στο δημ. συμβούλιο περί υποστολής των σημαιών και όχι αφαίρεσης. Τι είχε συμβεί λοιπόν; Από τον Φεβρουάριο του 2008 το δημ. συμβούλιο είχε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πρόσληψη των ναυαγοσωστών. Η τριμελής επιτροπή που είναι αρμόδια για να απαντήσει σε αυτό το αίτημα, έως και τις 11 Αυγούστου(!) δεν είχε πάρει απόφαση.

Τελικά, με έγγραφό της η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στις 12/8/08 (!) και με την υπ. Αριθμό πρωτ. Οικ. 10202 αποφάσισε να εγκρίνει την σύναψη σύμβασης έργου στο Δήμο Πάρου για οκτώ ναυαγοσώστες!!! Ανάμεσα στα άλλα χαριτωμένα αυτής της απόφασης είναι και η παρακάτω παράγραφος:


«Το συγκεκριμένο έργο που θα εκτελέσουν αφορά στην παροχή υπηρεσιών για την ασφάλεια των λουομένων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες».


(Έλαααα, και εμείς που νομίζαμε ότι ημερολογιακά το καλοκαίρι τελειώνει στις 31 Αυγούστου, τώρα τι θα κάνουμε που θα έχουμε από τον Σεπτέμβριο ναυαγοσώστες στις παραλίες μας; Πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσουμε χειμερινό τουρισμό και ανάθεμα την τύχη μας δεν έχουμε χιονοδρομική πίστα επιπέδου στους Άγιους Πάντες!)

Ε, ας το καλό σας κύριοι υπεύθυνοι του υπουργείου εσωτερικών για να μην πούμε καμία βαρύτερη κουβέντα και την εκλάβετε ως ύβρη, παλιομαλάκες.




...... σσσσσσσσσσσ μην βρίζετε τους παλιομαλάκες!


αλλά τους Νεο...μαλακο-Δημοκράτες..!!!



ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΣΤΟ

http://makelio.blogspot.com/2008/08/blog-post_3806.html