Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Αθηναίκά λουκούμια στην Πάρο!


Τα Αθηναϊκά λουκούμια κατέφθασαν στην Πάρο (αστυνομικοί), για καλύτερη διαφύλαξη, αστυνόμευση και ασφάλεια, λόγω του Δεκαπενταύγουστου. 'Ομως οι αστυφύλακες, έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι κλήσεων σε όλα τα σημεία της Πάρου. Κόβουν κλήσεις σε όποιον δουν (ντελιβερά-κούριερ-τουρίστα) διότι σαν κλητήρες του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως αυτό τους λένε να κάνουν.

Κρίμα, γιατί τέτοιες μέρες που ο κόσμος είναι χαλαρός και χαρούμενος, και με τα λίγα λεφτά που έχουν οι πιο πολλοί έρχονται λίγες μέρες διακοπών στο όμορφο νησί μας να ξεκουραστούν, και αντί αυτού φεύγουν και χρεωμένοι απο τις κλήσεις.

Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ σε όποιον επικεφαλή διέταξε αυτή την έφοδο κλήσεων και μαγαρίζει το νησί μας, και οι επισκέπτες μας είναι εξοργισμένοι. Για τραβάτε κύριοι αστυνόμοι στην Ρόδο, σε άλλα μεγάλα νησιά να δείτε αν γίνεται αυτό και μάλιστα τούτες τις ιερές μέρες. Και ξανά ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Θα σας κατεβάσουν φίλοι γείτονες Συριανοί (διότι το κάνατε αυτό προηγούμενες χρονιές), τα Χριστούγεννά ή το Πάσχα αστυφύλακες απο τα τμήματα Αθηνών, και συγκεκριμένα Ομόνοιας και Συντάγματος, αστυφύλακες που δεν καταλαβαίνουν τίποτα και κόβουν κλήσεις ακόμα και σε δέντρα, να δείτε την γλύκα.

Αλήθεια, ποιος ζήτησε ενίσχυση αστυνομίας στο νησί μας, και μάλιστα ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ αστυνόμους; Κύριε Αστυνομικέ διευθυντή Πάρου, κύριε Λιμενάρχα, μπορεί να μας απαντήσει κάποιος;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oi topikoi arxontes ths parou einai mono gia masa stou tsaxpini kai na xtizoun spitakia sto kosto!
sta %#&%##*@& mas exoun grammenous...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙΑ. ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ, ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΧΘΕΣ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

ante re karagkiozides! na eiste entaksei na mi sas grafoune1 mas ta exete zalisei! dn mporoume na kinithoume sth parkia me ta koloautikinita k ta kolomixanakia sas

Ανώνυμος είπε...

isa mori lougkra

Ανώνυμος είπε...

Είναι υπερβολή, να είσαι παράνομος και να φωνάζεις για τους τροχονόμους, Μακάρι να κόβανε κλήσεις όλο το χρόνο για το κράνος που πραγματικά σώζει ζωές. Τό μεγάλο παράδοξο είναι το γεγονός οτι έχουμε γίνει συνεταίροι με το ΙΚΑ,την επιθεώρηση εργασίας και το ΣΔΟΕ που βρίσκονται καθημερινά στην Πάρο.